A2 CNN – Samiti i Zagrebit: Shqipëria, më pranë apo më larg procesit të anëtarësimit?

Më 9 maj 2020, Gledis Gjipali, Drejtori Ekzekutiv i EMA-s ishte i ftuar në një intrvistë me Skype në televizionin A2 CNN për të folur mbi pritshmëritë e Samitit të Zagrebit dhe realitetin e zgjerimit europian.

A2 CNN: Samiti i Zagrebit | Shqipëria, më pranë apo më larg procesit të anëtarësimit?