A2 CNN: Zgjedhjet për Parlamentin Europian

Më 27 maj 2019, Mona Xhexhaj, Drejtore Programi e Lëvizjes Europiane në Shqipëri, ishte e ftuar në A2 CNN për të folur lidhur me rezultatin e Zgjedhjeve në Parlamentin Europian dhe aderimin e Shqipërisë në BE.

A2 CNN Zgjedhjet për Parlamentin Europian