A2CNN : Kriza Politike dhe rruga drejt BE-së.

Më 5 Qershor 2019, z. Gledis Gjipali, Drejtor Ekzekutiv  i Lëvizjes Europiane në Shqipëri, ishte i ftuar në “Ditari” A2CNN për të folur rreth krizës politike, rrugën drejt BE-së dhe pritshmëritë realiste të Shqipërisë në vitin 2019.

A2CNN : Kriza Politike dhe rruga drejt BE-së.