EMA në Media

Gazeta Tema – Të diplomuarit jashtë: Nuk mund të rrimë në Shqipëri

Më 26. 12.2011, Gazeta Tema – Të diplomuarit jashtë: Nuk mund të rrimë në Shqipëri

Zëri i Amerikës – Intervista e Drejtorit të EMAs mbi klimën politike dhe detyrat teknike të Shqipërisë drejt BE

Më 23.11.2011, Drejtori Ekzekutiv i EMA-s jep një intervistë për Zërin e Amerikës mbi klimën politike dhe detyrat teknike të Shqipërisë drejt BE.

Deutsche Welle – Intervistë me analisten e EMAs mbi besimin e shqiptarëve në perspektivën Europiane

On 16.11.2011, Deutsche Welle publikoi intervistën e Znj. Blerta Hoxha, analiste pranë EMAs mbi shkallën e besismit të shqiptarëve në perspektivën Europiane.

Intervistë me Evisi Kopliku – Drejt rritjes së konkurrencës së ndershme në Shqipëri

Intervistë me Evisi Kopliku, dhënë European Fund for Balkans mbi rritjen e konkurrencës së ndershme dhe një ekonomie tregu funksionale në Shqipëri.

Top Channel TV – Integrimi? Pak informacion

11.10.2011, Top Channel TV – Integrimi? Pak informacion

Intervistë e Drejtorit të EMAs – Konfiktet në Shqipëri janë pengesë për perspektivën Europiane të vendit

8.09.2011, Intervistë e Drejtorit të EMAs – Konfiktet në Shqipëri janë pengesë për perspektivën Europiane të vendit

Vizion Plus TV – Publikohet raporti i Freedom House për Shqipërinë

27.06.2011, Vizion Plus TV – Publikohet raporti i Freedom House për Shqipërinë

ABC News – Lëvizja e lirë, shqiptarët vlerësime në zbatimin e rregullave

27.04.2011, ABC News – Lëvizja e lirë, shqiptarët vlerësime në zbatimin e rregullave 

Top Channel TV – Sequi: Duhet të maturoni demokracinë

27.04.2011, Top Channel TV – Sekui: “Duhet të maturoni demokracinë“