Euronews Albania: Procesi i zgjerimit

Më 11 dhjetor 2019, z. Gledis Gjipali, Drejtor Ekzekutiv  i Lëvizjes Europiane në Shqipëri analizoi  për Euronews Albania , procesin e zgjerimit dhe zhvillimet më të fundit të BE.

 

Euronews Albania: Procesi i Zgjerimit