Euronews Albania: Samiti i BE për rimëkëmbjen nga COVID-19, Gjipali: Preken një sërë projektesh, rrezikohet edhe fondi i zgjerimit

Gledis Gjipali, drejtor ekzekutiv i EMA i ftuar në studion e Euronews Albania më 20 korrik 2020 komenton mbledhjen e Samitit të BE për rimëkëmbjen nga Covid-19, duke theksuar se Samiti i BE nxori edhe një herë në pah diferencat mes shteteve të BE të cilat kanë qasje të ndryshme në mënyrën se si duhet përballuar kjo pandemi në varësi edhe të politikave të brendshme.Duke qenë që nga fondi i nevojshëm për rimëkëmbjen mund të preken dhe fusha të tjera përfshirë  edhe fondet e BE për zgjerimin me Bashkimin Perëndimor, çka mund ta vështirësojë më tej rrugëtimin e Shqipërisë në BE.

Euronews Albania: Samiti i BE për rimëkëmbjen nga COVID-19, Gjipali: Preken një sërë projektesh, rrezikohet edhe fondi i zgjerimit