EuroNews: Eksperti i integrimit Gjipali: Presidenca e Gjermanisë thikë me dy presa, duhet angazhim konkret nga Shqipëria

Më 8 qershor 2020, Gledis Gjipali, drejtor ekzekutiv i Lëvizjes Europiane në Shqipëri analizoi për Euronews Albania perspektivën e integrimit të Shqipërisë ku përpara është publikimi i kornizës negociuese dhe marrja në korrik i presidencës së Këshillit të BE-së nga Gjermania.

EuroNews: Eksperti i integrimit Gjipali: Presidenca e Gjermanisë thikë me dy presa, duhet angazhim konkret nga Shqipëria