AIEN – Moduli VIII: “Shoqëria e Informacionit dhe Kërkimi Shkencor”, 2-3 shkurt 2018 AIEN – Moduli VIII: “Shoqëria e Informacionit dhe Kërkimi Shkencor”, 2-3 shkurt 2018
Në kuadër të Akademisë së Integrimit Europian dhe Negociatave (AIEN), ditën e premte dhe të shtunë, në datat 2-3 shkurt 2018 u zhvillua Moduli VIII: “Shoqëria e Informacionit dhe Media” si dhe “Shkenc ...

Read more

AIEN – Moduli VIII: “Shoqëria e Informacionit dhe Kërkimi Shkencor”, 2-3 shkurt 2018
AIEN – Moduli VII: “Shqetësimet Mjedisore dhe Standardet e BE-së”, 10-11 nëntor 2017 AIEN – Moduli VII: “Shqetësimet Mjedisore dhe Standardet e BE-së”, 10-11 nëntor 2017
Në kuadër të Akademisë së Integrimit Europian dhe Negociatave (AIEN) u zhvillua në datat 10-11 nëntor 2017, Moduli VII: Shqetësimet Mjedisore dhe Standardet e BE-së, ku më shumë se 35 pjesëmarrës u in ...

Read more

AIEN – Moduli VII: “Shqetësimet Mjedisore dhe Standardet e BE-së”, 10-11 nëntor 2017
AIEN – Moduli VI: “Migrimi dhe Politikat e Vizave – Kapitulli 24”, 3-4 nëntor 2017 AIEN – Moduli VI: “Migrimi dhe Politikat e Vizave – Kapitulli 24”, 3-4 nëntor 2017
Në kuadër të Akademisë së Integrimit Europian dhe Negociatave, ditën e premte dhe të shtunë, në datat 3-4 nëntor 2017 u zhvillua Moduli VI: “Migrimi dhe Politikat e Vizave”, me fokus Kapitullin 24 të ...

Read more

AIEN – Moduli VI: “Migrimi dhe Politikat e Vizave – Kapitulli 24”, 3-4 nëntor 2017
Sesion Diskutimi në Vlorë rreth Revistës Juridike Shqiptare Sesion Diskutimi në Vlorë rreth Revistës Juridike Shqiptare
Lëvizja Europiane në Shqipëri organizoi më 31 tetor 2017, në Vlorë aktivitetin prezantues të Revistës Juridike Shqiptare (ALJ), një nismë e ndërmarrë nga EMA me mbështetjen e Ambasadës Holandeze në Sh ...

Read more

Sesion Diskutimi në Vlorë rreth Revistës Juridike Shqiptare
Aktivitet informues në Tiranë: Monitorimi i kapitujve 23 dhe 24 të pranimit në BE të Shqipërisë nëpërmjet këndvështrimit të shoqërisë civile. Aktivitet informues në Tiranë: Monitorimi i kapitujve 23 dhe 24 të pranimit në BE të Shqipërisë nëpërmjet këndvështrimit të shoqërisë civile.
Në kuadrin e projektit “Monitorimi i Kapitujve 23 dhe 24 të pranimit në BE të Shqipërisë nëpermjet këndvështrimit të Shoqërisë Civile”, mbështetur nga Fondacioni Konrad-Adenauer-Stiftung, ...

Read more

Aktivitet informues në Tiranë: Monitorimi i kapitujve 23 dhe 24 të pranimit në BE të Shqipërisë nëpërmjet këndvështrimit të shoqërisë civile.