Prezantim i Analizës SWOT në kuadër të Projektit Erasmus + “T.A.K.E Part” Prezantim i Analizës SWOT në kuadër të Projektit Erasmus + “T.A.K.E Part”
Në datën 5 nëntor 2019 u zhvillua takimi informues në Europe House Tiranë, mes European Movement in Albania (EMA) dhe 25 të rinjve të përzgjedhur për aktivitetin e dytë që do të zhvillohet në kuadër t ...

Read more

Prezantim i Analizës SWOT në kuadër të Projektit Erasmus + “T.A.K.E Part”
Takim Informues mbi Aktivitetin T.A.K.E Part në kuadër të Erasmus + Takim Informues mbi Aktivitetin T.A.K.E Part në kuadër të Erasmus +
Në takimin informues të mbajtur më datë 25 tetor 2019, mes European Movement in Albania (EMA) e 25 të rinjve të përzgjedhur për aktivitetin që pritet të zhvillohet në Napoli, në datat 11-16 nëntor, pa ...

Read more

Takim Informues mbi Aktivitetin T.A.K.E Part në kuadër të Erasmus +
Sesione Trajnimi mbi Integrimin Europian të Shqipërisë dhe rolin e Shoqërisë Civile në këtë proces në kuadër të Qendrës Kombëtare Burimore për SHC. Sesione Trajnimi mbi Integrimin Europian të Shqipërisë dhe rolin e Shoqërisë Civile në këtë proces në kuadër të Qendrës Kombëtare Burimore për SHC.
Në kuadër të Qendrës Kombëtare Burimore për Shoqërinë Civile në Shqipëri, mbështetur nga Bashkimi Europian dhe që zbatohet nga Partnerët Shqipëri për Ndryshim dhe Zhvillim në bashkëpunim me Lëvizjen E ...

Read more

Sesione Trajnimi mbi Integrimin Europian të Shqipërisë dhe rolin e Shoqërisë Civile në këtë proces në kuadër të Qendrës Kombëtare Burimore për SHC.
Dita e Europës 2019 – Modeli Simulues i Institucioneve të BE-së 2019 Dita e Europës 2019 – Modeli Simulues i Institucioneve të BE-së 2019
Për të pestin vit radhazi Lëvizja Europiane në Shqipëri (EMA) organizoi Modelin Simulues të Institucioneve të Bashkimit Europian (EUIS) 2019 në Shqipëri. Ky simulim u organizua me mbështetjen e Lëvizj ...

Read more

Dita e Europës 2019 – Modeli Simulues i Institucioneve të BE-së 2019
Dixhitalizimi si mjet për forcimin e demokracisë- Analiza SWOT Dixhitalizimi si mjet për forcimin e demokracisë- Analiza SWOT
Në datën 5 qershor 2019 u zhvillua takimi informues në Tiranë, mes Lwvizjes Europiane në Shqipëri (EMA) dhe 25 të rinjve të përzgjedhur për seminarin e parë në kuadër të projektit të Programit Erasmus ...

Read more

Dixhitalizimi si mjet për forcimin e demokracisë- Analiza SWOT