News24-RealStory: Bllokimi i zgjerimit nga Franca? Analiza: Ballkani do të hyjë në BE

Më 9 tetor 2019, z. Gledis Gjipali, Drejtor Ekzekutiv  i Lëvizjes Europiane në Shqipëri ishte i ftuar në emisionin RealStory në News24 ku diskutoi për perspektivën europiane të Ballkanit Perëndimor dhe mundësinë për çeljen e negociatave me Shqipërinë.

News24-RealStory: Bllokimi i zgjerimit nga Franca? Analiza: Ballkani do të hyjë në BE