Opinion TV Klan: Zgjedhjet në Parlamentin Europian

Më 28 maj 2019, Mona Xhexhaj, Drejtore Programi e Lëvizjes Europiane në Shqipëri, ishte e ftuar në Opinion TV Klan për të folur lidhur me rezultatin e Zgjedhjeve në Parlamentin Europian dhe aderimin e Shqipërisë në BE.

Opinion TV Klan Zgjedhjet për Parlamentin Europian