Ora News: Lufta tregtare Kosovë-Serbi

Më 24 nëntor 2018, z. Gledis Gjipali, Drejtor Ekzekutiv i Lëvizjes Europiane në Shqipëri, ishte i ftuar në Ora News në emisionin Ekopolitikë për të diskutuar mbi luftën tregtare Kosovë-Serbi dhe prespektivën e tyre në BE.

Ora News   Ekopolitikë  Lufta tregtare Kosovë-Serbi