Ora News: Gjipali: Jo konferencë ndërqeveritare këtë vit, axhenda e BE-së nuk përmend zgjerimin

I ftuar në Ora News, më 7 dhjetor 2020, Gledis Gjipali, kreu i Lëvizjes Europiane në Shqipëri u shpreh se është pothuajse e pamundur që të kemi një tryezë të parë ndërqeveritare para dhjetorit. Ai tha se vendet skeptike mbetet të njëjtat, që janë Holanda, Danimarka dhe Franca, të cilat mendojnë se nuk ka një progres të tillë për të mbajtur një konferencë të pare. Gjipali shtoi  gjithashtu se politika e përdor shpesh kartën e integrimit europian jo si një interes kombëtar mbi partitë dhe në të mirë të zhvillimit të vendit.

Ora News: Gjipali: Jo konferencë ndërqeveritare këtë vit, axhenda e BE-së nuk përmend zgjerimin