Ora News: Misteri i negociatave, i ftuar Gledis Gjipali

I ftuar në Ora News më 11 qershor 2020, Gledis Gjipali, drejtori ekzekutiv i EMA foli mbi hapjen e negociatave të Shqipërisë me BE, kushtet e vendosura dhe se si ky proces parashikohet të vazhdojë.

Ora News: Misteri i negociatave, i ftuar Gledis Gjipali