Report TV: Zbardhet axhenda e samitit te Zagrebit, Gjipali: Humbasim kohë nga procesi i zgjerimit për shkak të pandemisë

Më 5 maj 2020, Gledis Gjipali, Drejtor ekzekutiv i EMA zhvilloi një intervistë për Report TV, një ditë para zhvillimit të Samitit të Zagrebit mbi axhendën dhe pritshmëritë e vendit dhe rajonit nga ky samit.

Report TV: Zbardhet axhenda e samitit te Zagrebit, Gjipali: Humbasim kohë nga procesi i zgjerimit për shkak të pandemisë