RTSH-Përballë : 9 kushtet e Bundestagut & keqkuptimi me BE-në

Më 1 tetor 2019, z. Gledis Gjipali, Drejtor Ekzekutiv  i Lëvizjes Europiane në Shqipëri ishte i ftuar në emisionin Përballë , RTSH  për të diskutuar mbi vendimin e parlamentit gjerman për çeljen e negociatave me Shqipërinë dhe 9 kushtet e vendosura ndaj saj.

RTSH-Përballë : 9 kushtet e Bundestagut & keqkuptimi me BE-në