SCAN Television: Zgjedhjet për Parlamentin Europian

Më 28 maj 2019, Nirvana Deliu, Hulumtuese Politikash në Lëvizjen Europiane në Shqipëri,, ishte e ftuar në SCAN Television për të folur lidhur me Zgjedhjet në Parlamentin Europian dhe aderimin e Shqipërisë në BE.

SCAN Television Zgjedhjet për Parlamentin Europian