Scan TV – Passport nga Arbër Hitaj: Procesi i integrimit në BE për Shqipërinë

Më 15 prill 2020, Gledis Gjipali, drejtor ekzekutiv i EMA-s realizoi një intervistë me gazetarin  Arbër Hitaj, në televizionin Scan mbi procesin e integrimit të Shqipërisë në BE dhe pritshmëritë pas hapjes së negociatave.

Scan TV – Passport nga Arbër Hitaj: Procesi i integrimit në BE për Shqipërinë