Spotlight – “Të ngrirë” në paradhomën e BE / Rreziqet e ekonomisë

Gledis Gjipali, drejtor ekzekutiv i EMA i ftuar në Vizion Plus, në emisionin Spotlight, më 2 dhjetor 2020 për të diskutuar lidhur me vendimin e Gjermanisë për të mos nisur negociatat me Shqipërinë. A është ky vendim një ndëshkim për qeverinë shqiptare apo janë  probleme  të brendshme të BE? Sipas tij ne si shoqëri nuk po e trajtojmë me seriozitet këtë proces. Ai gjithashtu u shpreh se ekzistojnë akoma shumë pengesa të cilat kanë ekzistuar me vite dhe që e  vështirësojnë procesin e anëtarësimit.

 Spotlight – “Të ngrirë” në paradhomën e BE / Rreziqet e ekonomisë