Syri TV: Deklarata e Zagrebit, Gledis Gjipali: Për shkak të situatës, pritshmëritë ishin të ulëta

Më 7 maj 2020, Gledis Gjipali drejtori ekzekutiv i EMA zhvillon një intervistë me Televizionin Syri mbi deklaratën e publikuar gjatë Samitit të Zagrebit, dhe çfarë nënkupton ajo për Shqipërinë dhe procesin e integrimit.

Syri TV: Deklarata e Zagrebit, Gledis Gjipali: Për shkak të situatës, pritshmëritë ishin të ulëta