Vizion Plus: Sa afër dhe sa larg BE jemi?

Më 18 prill 2019, z. Gledis Gjipali, Drejtor Ekzekutiv i Lëvizjes Europiane në Shqipëri, ishte i ftuar në Vizion Plus , për të diskutuar  rreth  progresit të bërë për hapjen e negociatave së Shqipërisë me Bashkimin Europian.

Vizion Plus Sa afër dhe sa larg BE jemi?