Vizion Plus: Zgjedhjet për Parlamentin Europian

Më 7 maj 2019, Mona Xhexhaj, Drejtore Programi e Lëvizjes Europiane në Shqipëri, ishte e ftuar në Vizion Plus për të folur lidhur me zgjedhjet për Parlamentin Europian dhe aderimin e Shqipërisë në BE.

Zgjedhjet për Parlamentin Europian