VizionPlus 7pa5 : E ardhmja e BE

Më 1 prill 2020, z. Gledis Gjipali, Drejtor Ekzekutiv  i Lëvizjes Europiane në Shqipëri analizoi  për 7pa5 në Vizion Plus,  negociatat e Shqipërisë dhe zhvillimet më të fundit të BE.

 

VizionPlus 7pa5 : E ardhmja e BE