VOA: Analisti Gjipali pas vendimit të BE-së për mos hapjen e negociatave me Shqipërinë

Më 18 tetor 2019, z. Gledis Gjipali, Drejtor Ekzekutiv  i Lëvizjes Europiane në Shqipëri analizoi  për VOA , zhvillimet e mbledhjes së krerëve të shtetit në Bruksel dhe për vendimin e tyre për mos hapjen e negociatave me Shqipërinë.

VOA: Analisti Gjipali pas vendimit të BE-së për mos hapjen e negociatave me Shqipërinë