Gazeta MAPO : Integrimi, një çështje politike apo teknike?!

Më 7 shtator 2019, z. Gledis Gjipali, Drejtor Ekzekutiv  i Lëvizjes Europiane në Shqipëri shprehu opinionin e tij për pasojat që mund të vijnë nga moshapja e negociatave  për Shqipërinë dhe për rajonin në gazetën MAPO.

Gazeta MAPO : Integrimi, një çështje politike apo teknike?!